Passie hardfruit (appels), Vogelaar Vredehof

SAMENWERKEN VOOR HET LEKKERSTE PRODUCT

Vogelaar Vredehof zet in op verbinding en langdurige samenwerking in de keten, van teler tot retailer. Daarmee zijn we in staat steeds samen te blijven ontwikkelen, innoveren en reageren op actuele marktomstandigheden. SPRANK is hier een mooi (en lekker!) resultaat van.

In Nederland werken we nauw samen met ongeveer 80 fruittelers. Zij worden gecertificeerd voor het Beter voor Natuur en boer programma waarmee ze zoveel mogelijk samen met de natuur werken én zich inzetten voor het vergroten van de biodiversiteit en verlagen van de klimaatimpact. Dankzij de langlopende relaties kunnen telers met meer zekerheid ondernemen.

In het Noordelijk halfrond seizoen werken we veel samen met producenten uit België, Frankrijk en Italië. In het zuidelijk halfrond seizoen zijn dat Nieuw-Zeeland, Chili en Zuid-Afrika. Ook biologische telers zijn onderdeel van het Vogelaar netwerk.

Door een speciaal traject van voorrijpen zijn we in staat om ook eetrijpe producten te leveren. Waar dat gewenst is blijft de keten gekoeld van oorsprong tot aflevering.

Passie hardfruit assortiment

PERFECT GEPAKT EN GELEVERD

Erfgoed en innovatie gaan bij Vogelaar Vredehof hand in hand. Het moderne machinepark en onze efficiënte werkwijze zorgen voor de gewenste sortering op maat, kleur en kwaliteit – zowel uitwendig als inwendig.

Er zijn vele verpakkingsvarianten mogelijk zoals banderol, sticker-schaal (monomateriaal), foodtainers met pvc vrije stretchfolie, zakken, bakjes, emmers, los gelegd op pulp pakbladen of in displaydozen. We denken graag mee over passende oplossingen en duurzame keuzes. Het materiaal is zoveel mogelijk mono-materiaal en recyclebaar.

Het gesorteerde en verpakte fruit gaat met eigen vervoer naar bestemmingen in binnen- en buitenland.  Alle chauffeurs krijgen jaarlijks bijscholing om de kwaliteit van het transport op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

 

MARKETING EN CATEGORY MANAGEMENT

Marketing is de basis voor een goede verkoop. Vogelaar Vredehof ondersteunt haar klanten bij de juiste invulling en positionering van de categorie met analyse, planning en uitvoering. Productmanagement en verpakkingen spelen hierbij een belangrijke rol. Blijven innoveren, communiceren, verrassen en verduurzamen zijn de sleutelwoorden. Vogelaar Vredehof is in Nederland strategisch partner van Albert Heijn.