MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

ENSPIJK, Fulltime (38 uur per week)

Word jij blij wanneer het technisch beheer op orde is? En wil jij werken in een toonaangevend en groeiend bedrijf met eerlijke, gezonde producten? Lees dan snel verder! Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Medewerker Technische Dienst. 

De afdeling Technische Dienst bestaat op dit moment uit 2 medewerkers. Samen met je collega’s zorg je voor het onderhoud aan de machines. Zijn er storingen? Dan pak je deze op en waar nodig schakel je met externen. Zo zorg jij ervoor dat miljoenen mensen dagelijks kunnen genieten van een verse appel of peer.

WAT GA JE DOEN?

Als medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan de sorteer- en verpakkingsmachines. Dit doe je op elektrotechnische en mechanische installaties, maar ook voor andere installaties. Hierbij zorg je dat de productievoortgang zo min mogelijk last heeft van de storing. Je zorgt dat er veilig aan de machines gewerkt kan worden en geeft indien nodig ook gebruiks- en veiligheidsinstructies aan je collega’s. Ook ben je verantwoordelijk voor de installatie van machines en het zelf maken van machine delen.

 

BEN JIJ ONZE NIEUWE MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST ENSPIJK?

WIE BEN JIJ?
Je bent goed gemotiveerd en weet van aanpakken, daarnaast kun je goed communiceren en ben je niet bang om je mening te geven. Je hebt een positieve en flexibele houding en staat altijd klaar om je collega’s een handje te helpen. Zowel in een team als zelfstandig kun jij goed werken. Je denkt oplossingsgericht en bent steeds op zoek naar verbeteringen. Je hebt interesse en passie voor het vak en straalt dit ook uit.

Verder heb of ben je:

  • Een afgeronde vakgerichte opleiding op MBO niveau.
  • Een brede oriëntatie en je bent bekend met de disciplines elektronica, mechanica en pneumatiek.
  • Je hebt ervaring in het werken met schakeltechniek en TIG lassen
  • Relevante ervaring in een technische functie.
  • Geen moeite met overwerk en het draaien van storingsdiensten
  • Beschikbaar om eens in de vier weken op zaterdag te werken.
  • Bereidheid om af en toe naar de vestiging in Krabbendijke te reizen.

WAT BIEDT VOGELAAR VREDEHOF JOU?

Vogelaar Vredehof heeft een hecht team van medewerkers. Ieder met z’n eigen expertise maar verbonden door bevlogenheid. Deskundigheid en flexibiliteit zijn vanzelfsprekend, aangevuld met veel enthousiasme en een open mind. Bij Vogelaar Vredehof heerst een informele sfeer waarbij je samenwerkt met gedreven collega’s die elke dag samen de beste willen zijn in hardfruit!

Daarnaast bieden wij je:

  • Ruime mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
  • Een mooie vergoeding voor overuren of werken in de avonden.
  • 26 vakantiedagen per jaar en een mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
  • Een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

INTERESSE?

Reageer dan via het sollicitatieformulier hieronder of via sollicitatie@vogelaar.com. Als je nog vragen hebt, kun je bellen met Milou Westeneng (HR Medewerker), via 0113-260303. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.vogelaar.com

SPECIALIST IN HARDFRUIT

Vogelaar Vredehof zorgt er dagelijks voor dat miljoenen mensen kunnen genieten van de lekkerste appels en peren. Inmiddels is alweer de vierde generatie werkzaam in het familiebedrijf dat is uitgegroeid van teeltbedrijf tot internationaal handels- en verpakkingsbedrijf. Met negentig jaar historie kun je wel zeggen dat we specialist zijn in wat we doen. Maar je gaat niet zo lang mee als je stil zit, we kijken dus altijd vooruit en blijven ontwikkelen.

 

Sollicitatieformulier

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.